Voksing VS hårfjerningskremer

Voksingog hårfjerningskremer er to svært forskjellige typer hårfjerningsmetoder, og begge har forskjellige utfall.
Så vi tenkte at vi skulle gi deg fordeler og ulemper ved hver for å hjelpe deg med å finne ut hvilken som passer best for deg og din livsstil.

La oss først se på hva forskjellen er mellom voksing og hårfjerningskremer.
Voksinger en hårfjerningsmetode hvor enten en hard eller myk voks påføres huden og deretter trekkes av, og fjerne hele det uønskede håret fra roten.Du kan forvente å være hårfri i opptil fire til seks uker.

Hårfjerningskremer virker ved å påføre kremen på huden, la kjemikaliene i kremen virke på hårene i opptil ti minutter og deretter skrape av kremen og ta med seg håret som var under det.
Hårfjerningskremer fjerner bare hår som har brutt gjennom huden, omtrent som barbering.Den fjerner ikke hele håret fra follikkelen slik voksing gjør.Du kan forvente å være hårfri i noen dager opptil en uke før håret begynner å vises igjen.

Depilatory Cream Pros

– Hårlengden spiller ingen rolle
I motsetning til voksing, virker hårfjerningskremer på alle lengder av hår, enten det er en millimeter langt eller en tomme, så det er ikke behov for de i mellom dager hvor håret begynner å vokse, og du kan ikke bli kvitt det fordi håret er ikke lenge nok.

- Lavere sjanse for inngrodd hår
På grunn av hvordan en hårfjerningskrem virker for å fjerne hår, er det mye mindre sannsynlig at du opplever inngrodd hår enn med voksing

Depilatory Cream Cons

- Lukt av hårfjerningskrem
Hårfjerningskremer er kjent for å ikke ha den fineste lukten.Lukten av kremen skyldes kjemikaliene som finnes i dem, noe som resulterer i en sterk kjemisk aroma.Det er egentlig ikke en behagelig lukt, men lukten henger bare mens du har kremen på området du fjerner hår.Når du er ferdig med å fjerne kremen og vasket området, vil lukten være borte.

- Kjemisk og syntetisk hårfjerning
For at kremen skal ha evnen til å bryte ned håret slik at det kan fjernes, betyr det at produktet vil være laget av mange kjemikalier.Disse produktene er syntetiske og kunstige og er ikke noe de av dere som liker å bruke naturlige produkter vil styre mot å bruke.Voksing er en langt mer naturlig prosess for å fjerne uønsket hår.

- Ikke langvarig hårfjerning
Selv om du vil oppnå et mykt og glatt hårfritt område, varer ikke resultatene lenge.Du vil finne at du kan bruke en hårfjerningskrem på nytt i løpet av noen dager til opptil en uke for å oppnå den glatte, hårfrie finishen du leter etter.

- Ikke rask hårfjerning
Nå med hårfjerningskremer, er de ikke som barbering eller voksing der du øyeblikkelig er hårfri, du må gi tid til kremen skal virke slik at håret kan fjernes.Dette tar vanligvis opptil ti minutter, men varierer mellom produsenter.Så når du har påført kremen, må du finne noe å gjøre som ikke vil flekker av kremen eller føre til at den overføres til en annen kroppsdel ​​- ikke lett!

Voksing proffer

- Langvarig hårfjerning
Enten du velger åvoksmed myk eller hard voks, uansett, er det den mer naturlige hårfjerningsmetoden av alle tilgjengelige alternativer.
Når du fjerner uønsket hår gjennom voksing, kan du forvente å være hårfri i opptil fire til seks uker.

- Hårveksten er forstyrret
Når duvoksdu skader follikkelen (hårroten) som betyr at håret som til slutt vokser ut igjen vil gjøre det tynnere og svakere, og tiden mellom voksingen vil også forlenge.Hvis du bruker Frenesies Cream etter voksing, vil du ikke bare bli hårfri permanent, men du vil også bidra til å berolige huden etterpå.

Ulemper ved voksing

- Smertefullt
Voksing kan være smertefullt, og det er fordi du trekker hele håret ut fra roten og ikke bare "klipper" det.De første øktene kan virke mer smertefulle, men over tid blir du vant til det, og det vil ikke gjøre så vondt.

- Irritasjon
Voksing vil alltid forårsake en reaksjon, inkludert rødhet og små nupper.Dette er helt naturlig og er ganske enkelt kroppens måte å reagere på å få håret trukket ut.
Det finnes selvfølgelig måter du kan berolige huden din etter å ha blitt vokst, inkludert;påføre beroligende lotion og unngå varm dusj og bad.Noen har til og med kjørt en isbit over et voksområde for å berolige huden.


Innleggstid: Jan-06-2023