Fautuaga mo le Incontinence: Le tele o le faʻaogaina o Underpads faʻaaogaina

O fata moega o ie susu ia e tu'u i lalo o ou ieafu e puipui ai lou matai mai fa'alavelave i le po.Fa'alava moegae masani ona fa'aogaina i luga o moega pepe ma tamaiti e puipuia mai le susu o le moega.E ui lava e le masani ai, e toʻatele tagata matutua e mafatia i le enuresis i le po e tusa ai ma le National Association for Continence.
E tusa ai ma le Mayo Clinic, e mafai ona i ai le tele o mafuaʻaga eseese e mafua ai ona e mafatia i le susu o le moega i le po e pei o aʻafiaga o vailaʻau, faʻafitauli o le neurology, faʻafitauli o le manava, ma isi.
O moega e ofoina atu le puipuiga ma le filemu o le mafaufau ma mo soʻo se tasi o loʻo feagai ma faʻalavelave i le po.

Su'ega fa'aoga mailalolalo

Puipuia meaafale - E mafai foʻi ona faʻaoga lalo lalo e puipui ai meaafale, ma faigofie ona pipii i nofoa, nofoa faʻataʻavalevale, ma isi mea.
I lalo o le Commode - Commodes e feavea'i, faleuila i tafatafa o le moega.Underpads e lelei atoatoa mo le puipuia o le fola i lalo o se commode.
Ti'eti'e ta'avale/malaga - Mo tagata matutua po'o tamaiti o lo'o alu i ta'avale, o lalo e lelei tele mo le puipuia o lau ta'avale.Suia se nofoa i totonu o lau taavale e sili atu ona faigata nai lo le tuʻuina i lalo o se Tiute Mamafa i lalo ma taofi le pisia aʻo leʻi tupu.
Suiga napekini pepe - O le to'atele o matou paaga ua fautuaina le fa'aogaina o le pito i lalo e pei o se ufi o le nofoaga e sui ai pepe.E mālū, lamolemole, ma fa'amama, o lea e te le tau popole ai i le pa'i atu o le pepe i luga o mea palapala.
O le umukuka liki ma masaa - Afai o loʻo i ai sau vai mama, o lalo o se vaifofo sili mo se taimi pupuu e mitiia ai le mama o paipa umukuka, pusa pusaaisa, ma e oʻo lava i se paʻu e faʻaaoga pe a sui suauʻu taavale!E lelei fo'i mo le pito i lalo ole kalone lapisi pe puipui lou fola/kapeta pe a vali!

Ou te mautinoa o loʻo tele isi faʻaoga e te iloa pe faʻaoga i aipito i lalo e lafoai, ua na o ni nai mea ia.Ina ia fa'asoa le auala tulaga ese(s) e te fa'aogaina ai lalo, fa'asoa mai lau tala ia i matou.Ina ia maua lepito i lalo taumatau lafoai, fa'atau le matou underpad filifiliga.


Taimi meli: Au-05-2022