Tentang Kami

Gawé ti saprak 1998

Hangzhou Micker Sanitary Products Co., Ltd. diadegkeun dina taun 2018 sareng ayana di kota Hangzhou, Anu mikaresep transportasi anu saé sareng lingkungan anu saé.
éta ngan hiji satengah jam nyetir ti Shanghai Pudong International Air port.Perusahaan kami nyertakeun daérah kantor 200 méter pasagi sareng tim penjualan profésional sareng Tim Kontrol Kualitas.naon deui, parusahaan sirah urang Zhejiang Huachen Nonwovens Co,.Ltd boga 10000 pabrik méter pasagi, sarta geus nyieun lawon nonwoven pikeun 18 taun saprak taun 2003.

 

 

 

 

Buletin

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
Inquiry Pikeun Pricelist