Roll Kain Nonwoven Spunlace 40gsm Ramah Kulit Kanggo Tisu Basah

Katrangan singkat:

Ketebalan: Bobot Sedheng
Teknik: nonwoven
Tipe: Kain Net
Tipe Suplai: Make-to-Order
Bahan: 100% Polypropylene
Teknik Nonwoven: Spun-Bonded
Pola: Dicelup
Gaya: Polos, DOT, pola Mutiara, pola mesh, pola EF
Jembar: 43/44"
Bobot: 20-85gsm
Werna: Ireng, Putih utawa disesuaikan
Packing: Roll Packing
MOQ: 500KG
OEM: OEM Ditampa
Sampel: kasedhiya

 


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

jeneng Spunlace nonwoven kain
Teknik Nonwoven Spunlace
Gaya Lapping paralel
Bahan Viscose+Polyester;100% Polyester; 100% Viscose;
Bobot 20~85gsm
Jembar Saka 12 cm nganti 300 cm
warna Putih
Pola Plain, Dot, Mesh, Pearl, lan liya-liyane.Utawa kanggo requirement customer.
Fitur 1. Eco-loropaken, 100% degradable
2. Softness, tanpa serat
3. Higienis, Hidrofilik
4. Super deal
Aplikasi Kain nonwoven Spunlace akeh digunakake kanggo tisu teles, kain pembersih, topeng rai, katun dandanan, lan liya-liyane.
Paket PE film, Shrink Film, karton, etc.Utawa kanggo requirement customer.
Istilah pembayaran T / T, L / C ing ngarsane, lan liya-liyane.
Kapasitas saben wulan 3600 Ton
Sampel gratis Sampel gratis mesthi siap kanggo sampeyan

 

rincian produk

Roll Kain Nonwoven Spunlace 40gsm Ramah Kulit Kanggo Tisu Basah
Gulungan Kain Nonwoven Spunlace 40gsm Ramah Kulit Kanggo Tisu Basah 1
Gulungan Kain Nonwoven Spunlace 40gsm Ramah Kulit Kanggo Tisu Basah 2

SPUNLACE NON WOVEN KAIN

Kain non-woven Spunlaced minangka jinis kain non-anyaman Spunlaced, ing ngendi waterjet mikro tekanan dhuwur disemprotake ing siji utawa luwih lapisan serat bolong, supaya serat-serat kasebut saling gegandhèngan, saéngga bolong serat bisa dikuwatake lan nduweni kekuatan tartamtu.Kain sing dipikolehi yaiku kain non-anyaman sing spunlaced.

FOKUS KUALITAS

Serat tanduran sing dipilih, alus lan alus, ramah kulit lan nyaman
Aja nambah agen fluoresensi, pengawet lan aditif liyane.

Gulungan Kain Nonwoven Spunlace 40gsm Ramah Kulit Kanggo Tisu Basah 3

PILIHAN GAMBAR POLA

Kain kasebut alus, kabeh katun cedhak karo kulit, lan bisa digunakake kanggo macem-macem tujuan
KELEBIHAN PRODUK: Ora ana aditif, Tutup kulit, Sensitif Ventilasi kasedhiya

Gulungan Kain Nonwoven Spunlace 40gsm Ramah Kulit Kanggo Tisu Basah 4

KUWAT LAN Awet
Spunlace tekanan dhuwur, gulungan filamen sing luwih kenceng

resik lan AMAN
Proteksi lingkungan, panggunaan aman

KERING LAN WETAN
Penyerapan banyu sing kuwat, kanthi cepet mulihake seger

SERAGAM SERAT
Gen banget lan profil serat alus

Gulungan Kain Nonwoven Spunlace 40gsm Ramah Kulit Kanggo Tisu Basah 4~1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan