Kulit Friendly 40gsm Spunlace Nonwoven lawon Roll Pikeun Wipes baseuh

Katerangan pondok:

Kandel: Beurat Sedeng
Téhnik: nonwoven
Jenis: Kain Net
Tipe suplai: Jieun-to-Pesenan
Bahan: 100% Polipropilén
Téhnik Nonwoven: Spun-Bonded
Pola: Dicelup
Gaya: Polos, DOT, pola Mutiara, pola bolong, pola EF
Rubak: 43/44 ″
Beurat: 20-85gsm
Warna: Hideung, Bodas atawa ngaropéa
Bungkusan: Roll Packing
MOQ: 500KG
OEM: OEM ditarima
Sampel: Sadia

 


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

Ngaran Spunlace nonwoven lawon
Téhnik Nonwoven Spunlace
Gaya Lap paralel
Bahan Viscose + Poliéster;100% Poliéster; 100% Viscose;
Beurat 20 ~ 85gsm
Lebar Jangkungna ti 12 cm dugi ka 300 cm
Warna Bodas
Pola Polos, Dot, Mesh, Mutiara, jeung saterusna.Atawa pikeun sarat customer urang.
Fitur 1. Eco-friendly, 100% degradable
2. Lemes, Lint-gratis
3. Higienis, Hidrofilik
4. Super deal
Aplikasi Spunlace nonwoven lawon loba dipaké pikeun wipes baseuh, lawon beberesih, topéng raray, katun makeup, jeung saterusna.
Bungkusan pilem pe, ngaleutikan Film, kardus, jsb.Atawa pikeun sarat customer urang.
istilah pamayaran T / T, L / C dina tetempoan, jeung saterusna.
Kapasitas bulanan 3600 Ton
Sampel gratis Sampel gratis sok siap pikeun anjeun

 

Rincian produk

Kulit Friendly 40gsm Spunlace Nonwoven lawon Roll Pikeun Wipes baseuh
Kulit Friendly 40gsm Spunlace Nonwoven Fabric Roll Pikeun Wipes Baseuh 1
Kulit Friendly 40gsm Spunlace Nonwoven Fabric Roll Pikeun Wipes Baseuh 2

SPUNLACE nonwoven lawon

Spunlaced non-anyaman lawon mangrupakeun jenis Spunlaced non-anyaman lawon, numana tekanan tinggi micro waterjet ieu disemprot onto hiji atawa leuwih lapisan serat bolong, ku kituna serat anu entangled saling, ku kituna bolong serat bisa. bisa dikuatkeun sarta mibanda kakuatan nu tangtu.Kain nu diala nyaéta lawon non-anyaman spunlaced.

FOKUS KUALITI

Serat tutuwuhan dipilih, lemes sareng hipu, ramah kulit sareng nyaman
Ulah nambahkeun agén fluoresensi, pangawét jeung aditif lianna.

Kulit Friendly 40gsm Spunlace Nonwoven Fabric Roll Pikeun Wipes Baseuh 3

PILIHAN POLA MULTIPLE

Lawonna lemes, sadaya katun caket kana kulit, sareng tiasa dianggo pikeun seueur tujuan
KELEBIHAN PRODUK: Taya aditif, Tutup kulit, Ventilasi Sensitip sadia

Kulit Friendly 40gsm Spunlace Nonwoven Fabric Roll Pikeun Wipes Baseuh 4

KUAT jeung tahan
spunlace tekanan tinggi, pungkal filamén tighter

BERSIH JEUNG AMAN
perlindungan lingkungan, pamakéan aman

BOGA GARING JEUNG BUSUH
Nyerep cai kuat, gancang mulangkeun seger

SERAGAM SERAT
gén alus teuing jeung profil serat lemes

Kulit Friendly 40gsm Spunlace Nonwoven Fabric Roll Pikeun Wipes Baseuh 4~1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali