Rreth Nesh

Hangzhou Mickler Sanitary Products Co. Ltd

Themeluar në vitin 2018 dhe ndodhet në qytetin Hangzhou, i cili gëzon transport të përshtatshëm dhe mjedis të bukur.

Është vetëm një orë e gjysmë me makinë nga porti ajror ndërkombëtar i Shangait Pudong.Kompania jonë mbulon një zyrë prej 200 metrash katrorë me një ekip profesional të shitjeve dhe ekipin e kontrollit të cilësisë.për më tepër, kompania jonë kryesore Zhejiang Huachen Nonwovens Co. Ltd ka një fabrikë 10000 metra katrorë dhe ka prodhuar pëlhura jo të endura për 18 vjet që nga viti 2003.

Ajo që Ne Kemi

Baza në kompaninë e kreut të Zhejiang Huachen Nonwovens Co,. Ltd, kompania jonë filloi nga produkte higjienike të lidhura me pëlhura jo të endura si jastëkët e disponueshëm.me përvojë 18 vjeçare në prodhimin e pëlhurave jo të endura, kompania jonë ka përvojë të pasur në industrinë e higjienës.Produktet tona kryesore duke përfshirë jastëkë për kafshët shtëpiake, jastëkë për fëmijë dhe jastëkë të tjerë pleqsh me një gamë të plotë dhe çmim të arsyeshëm.Ne gjithashtu kemi produkte jo të endura të disponueshme si shirita dylli, çarçafë të disponueshme, mbulesë jastëku dhe vetë pëlhurë jo të endura.

Përveç kësaj, ne jemi duke bërë përpjekje të mëdha për të zhvilluar produkte të reja për të përmbushur kërkesa të ndryshme si ne mund të bëjmë dizajnin dhe produktet përkatëse sipas vizatimeve ose ideve të mostrës së ofruar;Ne mund të kryejmë prodhimin OEM nëse keni autorizim përkatës.Ne gjithashtu mund të ofrojmë prodhim në shkallë të vogël të stilit të shitjes me pakicë dhe shërbim me një ndalesë për t'i ndihmuar klientët të shesin produktet në platformën e blerjeve në internet me lehtësi.
Me një fjalë, ne mund të ofrojmë zgjidhje totale të produkteve të kafshëve shtëpiake dhe produkteve higjienike të disponueshme.

Për të garantuar cilësi të lartë, fabrika jonë zbaton një sistem menaxhimi 6S për të kontrolluar rreptësisht cilësinë e produktit në çdo proces, ne patjetër e dimë se vetëm cilësia e mirë mund të na ndihmojë të fitojmë një marrëdhënie afatgjatë biznesi.Ne nuk kërkojmë klientë, po kërkojmë partnerë.Duke iu përmbajtur parimit të biznesit të përfitimeve reciproke, ne kemi pasur një reputacion të besueshëm midis klientëve tanë për shkak të shërbimeve tona profesionale, produkteve cilësore dhe çmimeve konkurruese.Produktet tona janë eksportuar në Shtetet e Bashkuara, Britani, Kore, Japoni, Tajlandë, Filipine dhe mbi 20 vende dhe zona në mbarë botën.Ne mirëpresim ngrohtësisht klientët nga brenda dhe jashtë vendit që të bashkëpunojnë me ne për sukses të përbashkët.